Besteed uw audits uit

Quickscan

Een quickscan is een manier van onderzoeken waarbij slechts een of twee goed meetbare onderwerpen aan bod komen. U bepaalt welke vraag u beantwoordt wilt hebben en gezamenlijk bepalen we de soort quickscan die bij uw vraag hoort.

Interne audit

De interne audits die u moet uitvoeren als gecertificeerde organisatie kunt u ook uitbesteden. Profiteer van de bedrevenheid van ervaren lead auditors om uw managementsysteem door te lichten. Gezamenlijk bepalen we of de interne audit een procesaudit, systeemaudit, productaudit of ketenaudit dient te zijn.

Probleem? Oplossing!

U heeft een probleem met uw managementsysteem? Is het inefficiënt? Heeft u geen geïntegreerd managementsysteem? Laat een onafhankelijke deskundige auditor uw managementsysteem doorlichten zodat u zich zo uitgebreid mogelijk kan laten informeren om daarna de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Proefaudit

Binnenkort begint uw certificering, bent u er klaar voor? Met een proefaudit komt u te weten of uw managementsysteem klaar is voor een certificering. Wij controleren of de verplichte documenten aanwezig en compleet zijn, waarna de organisatie klaar wordt gestoomd voor wat officieel een fase 2 audit heet.

Interne audit uitbesteden

Daarom uw audits uitbesteden

Als lead auditor die zelf organisaties certificeer weet ik als geen andere waar auditors opletten. Uw vraag beantwoorden, compliance checken en u inzicht geven in de effectiviteit van uw managementsysteem zijn belangrijk. Maar ook gesprekken in een prettige sfeer laten verlopen en waarde toevoegen buiten de audit om hebben bewezen een bijkomend voordeel te hebben.

Vragen?  Stel deze via ons mailadres vragen@qualityinmotion.nl