Ik ben Petra Kaak van adviesbureau Quality in Motion. Zoals de naam, quality in motion, al zegt: kwaliteit is altijd in beweging en er zit altijd beweging in kwaliteit. Immers normen, markten en klanteisen veranderen voortdurend, maar ook organisaties en doelstellingen zijn aan veranderingen onderhevig. Wat er echter gelijk blijft, is het aanpassend vermogen van een organisatie om hier altijd op in te kunnen spelen. Daarom vind ik het belangrijk om managementsystemen neer te zetten die aansluiten bij het bedrijf en ook nog flexibel, nuttig en praktisch zijn.

Auditen sinds 2001

Auditen doe ik al sinds 2001. Er zijn verschillende soorten audits, proefaudits, testaudits, GAP analyses of interne audits. Ze hebben allemaal hun eigen geschiktheid en worden op verschillende momenten en plaatsen ingezet. Ik kan ze allemaal voor u uitvoeren

Voor certificeringen van management systemen wordt ik door verschillende certificerende instellingen ingehuurd, voor de normen ISO 9001, ISO 22301, ISO 20000-1, ISO27001, NEN7510.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is belangrijk voor mij. Het milieu en goed omgaan met de natuur zit in mijn karakter. Dit is ook te zien aan mijn andere organisatie, kenniscentrum De Cruydthof. Daar kan ik niet alleen mijn MVO wensen kwijt, maar heb ik ook veel leuke ervaringen opgedaan met het geven van workshops en cursussen. Deze ervaringen neem ik nu mee in de opleidingen die ik geef aan bedrijven. Wat ik daar geleerd heb is dat opleidingen leerzaam, informatief en vooral leuk moeten zijn.